10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον αυνανισμό

10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον αυνανισμό

10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον αυνανισμό
Είναι η πιο συχνή και δημοφιλής σεξουαλική δραστηριότητα… όμως όσοι παραδέχονται ότι τον εξασκούν – συνήθως – στιγματίζονται. Θέμα ταμπού για αρκετό κόσμο, ο αυνανισμός είναι κάτι που η πλειοψηφία των ανθρώπων πράττει συχνά.

  1. Ο αυνανισμός είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ανακουφιστείτε από τους πόνους περιόδου.
  2.  Όλοι το κάνουν. Σύμφωνα με μελέτη του 2010, 94% των ανδρών παραδέχονται ότι αυνανίζονται ενώ το ίδιο ισχύει και για το 85% γυναικών.
  3.  Ο δονητής ανακαλύφθηκε από έναν γιατρό τον 19ο αιώνα ως θεραπεία για την υστερία.
  4.  Όσοι αυνανίζονται φαίνεται να έχουν πιο ευτυχισμένη γαμήλια ζωή από εκείνους που αρνούνται πεισματικά να… ασχοληθούν με τον εαυτό τους.
  5. Μόνο το 46% των γυναικών αναφέρει οργασμό μέσα σε τρία λεπτά από την έναρξη του αυνανισμού. Και το 99% των ανδρών μάλλον έφτασε ήδη σε αυτόν με το που διάβασε αυτή τη φράση.
  6.  Το 53% των γυναικών χρησιμοποιούν sex toys κατά τη διάρκεια.
  7. Στην Βικτωριανή Εποχή, πολλοί γιατροί θεωρούσαν τον αυνανισμό ασθένεια και για να τον σταματήσουν φορούσαν στους ασθενείς τους τις δαγκάνες.
  8.  Σύμφωνα με διεθνή έρευνα, το 80% των ανδρών έχουν αυνανιστεί πριν την ηλικία των 17. Το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι 58%. Στην εφηβεία, τα παραπάνω ποσοστά αυξάνονται σε 92% για τους άνδρες και 62% για τις γυναίκες.
  9.  Το 1874, ο Mark Twain έδωσε διάλεξη για τον αυνανισμό. Ήθελε να σατιρίσει την απαγόρευσή του από τη θρησκεία.
  10.  Κάτι παραπάνω από το 41% των ανθρώπων έχουν πιαστεί κάποια στιγμή στα… πράσα την ώρα της πράξης.

Comments are closed.